Back to All Events

Nordic Reform Conference 2023


  • Røverstaden 15 Munkedamsveien Oslo, Oslo, 0250 Norway (map)

Nordic Reform Conference 2023

29. og 30. september arrangerer vi Nordic Reform Conference.


Nasjonale og internasjonale stemmer på rusfeltet - alt fra forskere og politikere til brukere og aktivister - kommer til Oslo for å diskutere hva som utgjør en tryggere og evidensbasert ruspolitikk.


Den er den eneste av sitt slag i Skandinavia, og arrangeres kun annenhvert år. De årene vi ikke avholder NRC så arrangerer vi Rusreformkonferansen, som er mindre og fokuserer på nasjonale spørsmål.


På programmet har vi blant annet:


  • Johan Andresen, forretningsmann og filantrop, skal intervjues om sitt engasjement på rusfeltet. Han var blant annet en viktig støttespiller for vår kampanje “Straff Skader”, og støtter også vår rusmiddelanalysetjeneste. 

  • Steve Rolles, som er analytiker hos Transform i Storbritannia, skal debattere hvorvidt kokain burde reguleres i et lovlig marked mot vår egen fagansvarlig Dagfinn Hessen Paust.

  • Karen Mamo, skal snakke om prosessen rundt regulering av cannabis i Malta, der hun jobber for Authority for the Responsible Use of Cannabis.

  • Vi skal også få statusoppdateringer fra alle de nordiske landene, og et stand-up set fra Jim Swann.

Konferansepassene inkluderer en billett til en fest på Røverstaden lørdag kveld, arrangert av Ghost Collective. Her kan du danse med gjengen du har sittet ved siden av, de du pratet med over en kaffe i pausene, og de som har stått på scenen. Vi gleder oss!

Earlier Event: 11 September
Oppstart med Eikakoret!