Back to All Events

Rolleforståelsesutvalget har levert en knusende rapport - hva gjør vi nå?

  • Internasjonalen Youngstorget Oslo, Oslo Norway (map)

Utvalget som skulle undersøke båndene mellom politiet og Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) har nå levert en knusende rapport. Nå tar vi en første debrief i plenum på Internasjonalen på Youngtorget.

Det har ikke blitt vist tilstrekkelig rolleforståelse blant politiansatte som er medlemmer i NNPF. Mediene har ikke vært oppmerksomme på rollekonflikten som oppstår når NNPF-medlemmer uttaler som rus på vegne av politiet. NNPF har fått tilskudd rett fra politiets driftsbudsjett. Utesteder som nekter adgang til folk som har på seg "legaliseringseffekter", har fått slippe prikker på skjenkebevillingen.

Dette er bare noen aspekter av politiskandalen, og spørsmålet vi stiller oss nå er: hvor går vi videre? Hvordan skal mediene, politikerne og resten av storsamfunnet forholde seg til politiet og NNPF i tiden som kommer?

Velkommen på temamøte torsdag 26. januar, der vi tar første debrief i plenum med en rekke ressurspersoner. Arrangementet starter 18:00, men kom gjerne 17:30 for å sikre deg en stol.

Earlier Event: 20 January
Temamøte om medisinsk cannabis
Later Event: 19 April
Temamøte: studiedop!